Γιορτή Αποφοίτησης 2012-2013

Εκτύπωση

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας για την αποφοίτησή τους και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο, να είναι πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι σε όποιο δρόμο και αν ακολουθήσουν στη ζωή τους. Επίσης, συγχαρητήρια σε όλους όσους πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους.

Με σκοπό να αποχαιρετήσουμε τους απόφοιτους του σχολείου μας, οργανώσαμε, για πρώτη φορά φέτος, μία εκδήλωση αποφοίτησης στο τέλος της χρονιάς. Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης έγινε πραγματικά κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, λίγες μόνο μέρες πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς και η ολοκλήρωσή της οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην απίστευτη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι λίγοι συντελεστές και πρωταγωνιστές της.  Ως υπεύθυνη της εκδήλωσης θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τους μαθητές μου και  να τους συγχαρώ για την επιμονή τους και  το θάρρος που έδειξαν να σηκώσουν στους ώμους τους ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα και να το φέρουν εις πέρας με αξιοθαύμαστη επιτυχία. Για μένα αυτή η συναυλία ήταν από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω κάνει μέχρι τώρα ως εκπαιδευτικός. Θα θυμάμαι πάντα τους μαθητές μου με αγάπη, νοσταλγία και πολύ μεγάλη λύπη γιατί δε θα έχω ξανά την ευκαιρία να κάνω το ίδιο «ταξίδι» μαζί τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους μαθητές μου Παναγιώτη Θώδο και Γιώργο Μπούζα, τους μουσικούς μας, και τις υπέροχες φωνές μας Δέσποινα Θωμά και Σέβη Πολίτη που χωρίς το πάθος και την επιμονή τους τίποτα δε θα είχε γίνει.  Ευχαριστώ τους μαθητές του 2ου Γεν. Λυκ. Αγ. Βαρβάρας Βαγγέλη Διονυσόπουλο και Άγγελο Σπηλιόπουλο για τη βοήθεια που μας παρείχαν και την ενεργό συμμετοχή τους. Ευχαριστώ επίσης τις μαθήτριές μου Σοφία Τσιλιγκερίδου, Σταυρούλα Μπουτεράκου και Μαρία Παπαδοπούλου που πλαισίωσαν τη συναυλία μας με τα χορευτικά.  θέλω ακόμη να ευχαριστήσω και τις μαθήτριές μου Βίκυ Βασιλείου, Ιφιγένεια Τεπετίδη και Μαρία Νικολαίδου για τη συνέπεια και τη φιλότιμη προσπάθεια που έκαναν ως το τέλος για να παρουσιάσουμε ένα μικρό θεατρικό, αλλά δυστυχώς ο περιορισμένος χρόνος δε μας το επέτρεψε και να τους ζητήσω συγνώμη γι? αυτό.

Τέλος, ευχαριστώ όλους τους μαθητές του σχολείου μας που παραβρέθηκαν και έδωσαν ζωή σε αυτή την εκδήλωση, καθώς επίσης το Σύλλογο διδασκόντων καθηγητών και το Διευθυντή του σχολείου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Δήμητρα Ψαρρή ΠΕ19


Φωτογραφίες από την εκδήλωση

 

Αποσπάσματα από την εκδήλωση

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν άλλα νέα


       
1ο Γενικό Λύκειο
      Αγίας Βαρβάρας


Διεύθυνση:    Ελ. Βενιζέλου & Δ.Κομνηνού
       12351, Αγία Βαρβάρα

  http://blogs.sch.gr/1lykagva/           

Τηλέφωνο:    210-5624446, 210-5699794  

Fax:    210-5617099

E-mail:   mail@1lyk-ag-varvar.att.sch.gr

  

 

|

Ανάπτυξη & Διαχείριση:Ψαρρή Δήμητρα ΠΕ86, 2012-2023. Με τη δύναμη του Joomla.